• "The middle path is the way to wisdom."
  • “Let the beauty of what you love be what you do.”
  • "You wander from room to room. Hunting for the diamond necklace. That is already around your neck"
  • "If Light Is In Your Heart You Will Find Your Way Home.”
  • “If you are irritated by every rub, how will your mirror be polished?”
  • "I am the master of my fate I am the captain of my soul."
  • “Without suffering, there’s no happiness . No Mud , no Lotus “
  • "Appear as you are, Be as you appear."
  • “Be happy for this moment. This moment is your life.”

Gastenboek

Keshvar heeft ons in een lastige periode in onze relatie intensief ondersteund. Zij voelt als geen ander aan hoe complex (multiculturele) relaties kunnen zijn. Ze geeft praktische handvatten, brengt lijn aan in onderliggende problemen en zij heeft ons geleerd bijzaken en hoofdzaken te onderscheiden. We hebben veel aan haar hulp gehad en we zijn haar enorm dankbaar!
B&L
06/10/2023
Dag allemaal,
Via deze review wil ik mevrouw Amigh heel erg bedanken voor haar hulp de afgelopen twee jaar. Wij hebben haar als een zeer deskundige coach ervaren en hebben heel veel baat gehad bij haar begeleiding in onze situatie. Door haar zijn we sterker en verstandiger uit onze problemen gekomen en heeft zij ons begeleid naar het voor ons beste resultaat.

Daarvoor onze waardering en dank.
M&M
Firozeh
01/02/2022
Lieve mevrouw Amigh,

Ik wil u via deze weg nog een keer bedanken voor al uw steun in een zeer moeilijke periode in mijn leven. Ik ben dankzij u steun gegroeid en heb weer veel plezier in mijn leven. Ik zou voor altijd u adviseren aan mijn kennissen en vrienden. Ik merk dat uw therapie voor heeft gezorgd dat ik weer mijn mentale rust en stabiliteit terug heb. Ik ben u erg dankbaar🙏🏼🥰

Veel liefs,
Maryam
Rahmatian
04/06/2021
Lieve mevrouw Amigh
Ik wil u allereerst heel erg bedanken voor al uw steun en aandacht.
Ik ben al aantal jaren een cliënt bij mevrouw Amigh , zij heeft mij veel geholpen als coach op gebied van mijn onderneming , contacten , eigen ontwikkeling en ook als Relatie therapeut
Ik heb ook veel ervaring met andere instellingen maar Absoluut niet te vergelijken!
Mevrouw Amigh is heel eerlijk, werkt met liefde en zij zet haar 100% in om echt een mooie resultaat te bereiken, dat waardeer ik enorm en ik zou haar zonder twijfel aan iedereen aanbevelen.
Asal
13/06/2020
Hallo allemaal
Tijdje geleden voor eerst keer in mijn leven heb ik gevoel gehad dat ik hulp nodig heb.mentaal en lichamelijk ik was moe en tegelijk tijd te druk in allerlei fronten.ik kon niet meer stap per stap handelen en dat veroorzaakt veel irritatie en vermoeidheid.
eindelijk ik heb besluiten om bij mevrouw Amigh hulp vragen,en dat was juiste beslissing van mij.
Ze heeft mij met veel geduld en professionaliteit begeleid naar juiste en kortste pad.we hebben samen mijn problemen op tafel gelegd en op goed manier aangepakt.ik heb geleerd problemen of plannen een per een mag aangepakt worden en nooit tegelijk.
In eigen werk mevrouw Amigh is echt goed en als een andere professional nodig is zij kent de juiste.
ik wens iedereen de beste.
H&M
H&M
10/01/2020
Afgelopen jaren heb ik meerdere therapeuten gehad en heb ik veel aan zelftherapie gedaan. Op advies van een kennis heb ik toch mevrouw Amigh gebeld omdat ik de problematiek wel wist, maar niet alleen verder kon. Ik had iemand nodig die mij over de lijn trok. Ik kon meteen kennis maken en het voelde goed! Eindelijk iemand die mijn wereld begrijpt en inziet dat mijn verleden/heden/toekomst en de milieu waarin ik leef met elkaar verbonden zijn. De grootste les wat ik van mevrouw Amigh heb geleerd is dat wij zaken in perspectief moeten zien. Zij confronteerde wanneer het moest en dacht mee en bewoog mee wanneer het niet anders kon. Een benadering wat ik nodig had wat geen enkele therapeut mij heeft kunnen bieden. Zij is goed in haar vak en ben blij dat ik haar tegen ben gekomen. Dank!
Anoniem
03/10/2019
Dankzij mevrouw Amigh sta ik weer in mijn krijgt na en moeilijke periode in mijn privé leven en burn-out. Ik begreep niet zo goed waar het mis kon gaan en hoe ik mijn grenzen beter kon beschermen. Middels EMDR heb ik mijn problemen goed kunnen verwerken en is er ruimte weer voor herstel en een betere en gelukkigere versie van mezelf. Ik dank mevrouw Amigh voor haar behandelingen en vooral goede adviezen en het mij begeleiden naar herstel. Ze werkt ontzettend professioneel en tegelijkertijd met warmte en menselijkheid en zonder oordeel. Heel erg bedankt voor al je hulp!
Layla
22/12/2018
Beste mevrouw Amigh,
Vier jaar terug kwam ik in een ingewikkeld situatie terecht. Ik was sterk en dacht dat ik het aan kon. Maar het liep anders. Door de moeilijkheden en combinatie met mij gezondheid werd ik onzeker en trok ik me terug en werd ik onzichtbaar. ik was erg ongelukkig en raakte mezelf kwijt en belande bijna in een depressie. Ik ging hulp zoeken via mij huisarts maar na het eerst gesprek haakte ik af. Het voelde niet goed!
Maanden later ben ik op advies van een vriendin bij jou terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek was het vertrouwd en goed. Jij leert mij om anders te denken en hielp mij om mijn leven te veranderen. Nu voel ik me sterk en ben mezelf weer en daar ben ik je enorm dankbaar.
Nogmaals dank voor je hulp! Je bent een mooi mens! <3
Sara S.
18/06/2018
Ik verkeerde mij in een jarenlange relatie met onverwerkte gebeurtenissen, waarvan ik het liefst wilde losbreken. Mijn angst was echter dat ik niet sterk genoeg zou zijn. Ik was erg pessimistisch ten opzichte van EMDR, omdat ik bang was om bepaalde situaties te moeten herbeleven en omdat ik niet wist of het wel zou helpen. Nu kan ik met een gerust hart zeggen dat de EMDR sessies van mevrouw Amigh mij enorm goed hebben geholpen en dat het een keerpunt in mijn leven is geweest. Niet alleen de EMDR sessies, maar ook met de ondersteunende gesprekken van mevrouw Amigh kon ik mijn beschadigde relatie van 6 jaar, waar ik zelf niet uit kon komen, eindelijk beeindigen. Ik ben haar enorm dankbaar dat ik niet nog meer jaren van mijn leven heb verspilt aan deze relatie.
Mary Smith
17/06/2018
Beste mevrouw Amigh,

Ik wil graag middels deze weg aan u mijn waardering laten zien. Afgelopen tijden heeft u een enorm verandering in mijn leven gebracht. Dankzij u ben ik bewuster geworden over relaties, mijn zicht op het leven, mijn gedachtes, mijn eigen kracht, mijn werk en nog veel meer. Bedankt voor deze mooie ervaring. Ik zag u als mijn moeder en mijn rust. Bedankt oor u geduld. Als ik het woord taart hoor dan zal ik altijd aan uw wijze woorden denken 'taart van je leven'! Uw kinderen hebben veel geluk met zo een warme, wijze en liefdevolle moeder als u.

Voor nu khoda hafez.

Anoniem
04/06/2018
Het liefst zou ik u (voor altijd) naast me willen hebben !!! Bedankt voor al uw moeite, liefde, geduld en tijd.
N
23/05/2018
Beste mevrouw Amigh,

Ik kan mij heel goed herinneren de eerste afspraak met u, ik had mijn vertrouwen verloren in mensen, familie, toekomst, werk en relatie. U gaf mij het vertrouwen dat alles goed zou komen en u was zelfs van overtuigd dat dit het moment is om anders naar het leven te kijken. U had gelijk mevrouw Amigh, die periode heeft ervoor gezorgd om serieus met mezelf aan de slag te gaan en vanaf dat moment dingen anders aanpakken. U heeft mij het vertrouwen en kracht gegeven om op te staan en weer te gaan vechten in het leven, u heeft mij geleerd om anders naar het leven te kijken en te genieten van de kleine dingen. Ik zal u altijd in mijn leven dankbaar zijn en wens u aller beste voor het goed werk dat u voor andere mensen doet.

ME
05/05/2018

1 jaar geleden heb ik via een kennis bij mevrouw Amigh terecht kunnen komen.
mijn leven is nu totaal anders dan 1 jaar gelden
ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan.
mijn ervaring met mevrouw Amigh is zeer positief
ze geeft je een veilige prettige gevoel en stelt je op je gemak als je bij haar bent voor een sessie en dat vond ik heel fijn.
alle planningen worden besproken en het wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is, wat de resultaat er van is en wat kan je in de tijd verwachten en de toestemming om er mee te beginnen is zeer van belang bij haar.
ze laat je nooit in de steek en is altijd goed bereikbaar dat vond ik ook heel prettig.
Ik ben nu veel bewuster in mijn leven met mijn keuzes en ik heb totaal andere zicht op het leven dan 1 jaar geleden.
Ik had gehoopt dat ik mevrouw Amigh veel eerder had ontmoet, maar het is nooit te laat en nu kan ik met wat ik geleerd heb van haar op betere manier verder gaan met mijn leven.
Ik ben mevrouw Amigh voor altijd in mijn leven dankbaar voor alles wat ze met goede hart, en heel veel liefde en zeker heel veel geduld voor mij heeft gedaan.

az tahe ghalbam azaton mamonam shoma zendegye dobare be man dadid kheili doseton daram merci wase wojodeton
niloufar
05/02/2018
Geachte mevrouw Amigh,

U hebt mij ontzettende goed geholpen om mijn weg te vinden en mijn keuze maken.
Ik ben door uw hulpen sterker geworden. Ik durf om voor mij zelf opkomen en op mijn eigen benen staan. Ik heb nog lange weg te gaan om nog alles te doen maar u hebt de start gedaan en veel gesteund in moeilijke tijden. Ik ben uw erg dankbaar voor alles dat u voor mij heb gedaan en gesteund. Ik wens u heel veel geluk en gezondheid toe.
Nogmaals bedankt voor alles.

H.H
Helen
27/11/2017
Lieve vrouw Amigh,
Ik heb gewoon geen idee hoe ik u moet bedanken voor alle tijd en moeite die u in mij besteed heeft.
mijn leven is echt veranderd nadat ik blij u ben geweest.
Ik kan me nog goed herinneren hoe verward en hopeloos ik was toen ik voor het eerst bij u kwam en hoe ik met liefde en open armen ontvangen werd.
ik kijk nu heel anders door het leven dankzij u.
nogmaals bedankt.
S.Sh
09/10/2017
Geachte mevrouw Amigh
Ik wil u allereerst bedankten voor uw geduld en fijne behandelingen
U werkt echt met passie en liefde, veel kennis , u neemt echt de tijd voor uw cliënten
Ik heb echt super fijne ervaring gehad en het heeft mij absoluut geholpen.
Liefs,
A.d
27/06/2017
Lieve Kesvhar,

Toen ik jou voor het eerst bezocht zat ik echt diep in de put. Ik dacht dat ik er nooit meer uit zou komen. Ik was bang voor mijn werk, bang voor mijn klanten en bang om te leven. Langzaam maar zeker heb je me eruit getrokken. Ik dacht dat het niet mogelijk was en in eerste instantie wou ik geen hulp zoeken, maar ik ben zo blij dat ik het wel heb gedaan. Ik ben dankbaar voor elke angstloze dag, dankzij jou. Dank je wel lieve Keshvar.

Gr. S.M.

S.M.
21/05/2016
Na het plotselinge verlies van mijn enige zus wist ik niet meer hoe ik in het leven moest staan. Ik was gebroken en had mijn vertrouwen in het leven volledig kwijt. Na een aantal maanden gesprek met mijn Nederlandse psycholoog kwamen we erachter dat ik de behoefte had om in mijn moeder taal (Perzisch) mijn emoties te benoemen en te rouwen.
Op zoek naar een Iraanse specialist heb ik u gevonden. Vertrouwen in het leven en mensen in mijn omgeving had ik niet meer. Ik voelde mij erg eenzaam en achter gelaten.
We hebben samen plannen gemaakt en zijn begonnen met EMDR (traumabehandeling). We wisten niet of de behandeling mij zou gaan helpen, maar het was het voor mij zeker waard om te proberen. Ik heb de pijn gevoeld en samen met uw hulp, heb ik geleerd om mijn verlies te verwerken. De pijn achtervolgt mij niet meer en mijn woede en angst zijn verdwenen. Natuurlijk zal ik het verdriet altijd dragen, maar de pijn is eruit en de scherpe randjes zijn verdwenen.
Ik heb rust en vrede. Het is heerlijk om weer goed in het leven te staan en de balans weten te vinden. Dankzij u heb ik opnieuw vertrouwen in het leven en mezelf en ga ik de toekomst positief tegemoet.
Mevrouw Amigh ik wil u hartelijk danken voor de goede zorg en alles wat u voor mij gedaan hebt.
Maryam
20/02/2016
Hallo lieve Amigh
Bedank voor uw geweldige behandelingen.
U werkt met liefde.
Ik wens je veel succes met je praktijk
S.B.
21/06/2015
Beste mevrouw Keshvar,

U werkt met liefde. Ik ben u zeer dankbaar dat u mij altijd op een juiste manier kan laten zien hoe ik naar bepaalde dingen in mijn leven moet kijken. Daarnaast als ik mij niet goed voel, weet ik dat ik altijd bij u terecht kan komen en met energie uw praktijk uit kan gaan lopen.
You’re beautiful from the inside and out.

Ik raad iedereen die nog geen cliënt is van mevrouw Keshavar en opzoek is naar hulp om bij haar te komen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen en geen moment twijfelen aan een andere psycholoog.

”A good person doesn’t depend on your religion, your race or your skin color or your culture. It depends on how good is your heart and how good you treat others.”!! <3
Mina
13/06/2014
Geachte mw. Amigh,

Ik zat net uw site met belangstelling te bekijken, echt mooie met inhoud, compliment.
Ik kom binnen kort even langs.

M.v.g Alizadeh
Alizadeh
15/12/2012
Hallo Keshvar,
Via LinkedIn kwam ik op je site terecht. Ik wilde even zeggen dat ik het een prachtige site vind. Overzichtelijk, rustig, duidelijk, inspirerend. Succes met wat je doet!
Groet Michel.
Michel Trox
31/05/2012
Lieve Keshvar,
Deze site laat zien hoe jij bent: mooi van binnen en buiten en heel inspirerend!
Ik ben gelukkig dat ik je al heel lang ken.
Lieve groet,
Nelline
Nelline van der Plaat
26/10/2011
lieve Keshvar,
Ik wens je veel succes met je praktijk, Ik wet dat je veel passie in je werk heeft, Je werk met ziel en hart. Ik ben zeker dat je patiënten zullen veel baat van je hebben.
groeten
Zulfiye
Zulfiye
06/09/2011
Beste mevr. Amigh,
Ik vind het een hele mooie site, ook een prachtig logo en mooie gedichten.
Met jouw professionele advisen heb ik veel geleerd in mijn leven.

Gr. Firozeh
Firozeh
11/03/2011
Keshvar,

Wat geweldig. En wat een ambitie.
Ik zag dat je van gedichten houdt. Ik hou van mooie uitspraken en ik heb er een voor je uitgekozen.

“Inspiratie is: elke dag werken.”
Charles Baudelaire, Frans dichter (1821-1867)

Keshvar, jij bent mijn voorbeeld.

Liefs,
Gulistan
G. Chalabi
05/03/2011
Beste mevrouw Amigh,

U heeft niet alleen mij maar ook mijn hele familie geholpen. U heeft ons onvoorwaardelijk bijgestaan, in de tijden dat we het niet zagen zitten. Dankzij uw passie in uw werk, ben ik in staat om mijn angsten te overwinnen en uitdagingen met hetzelfde passie als u tegemoet te gaan.
Hiervoor wil ik en mijn hele familie, u van harte bedanken.
Bijdeze raad ik iedereen (maar vooral Iraniërs) mevr Amigh aan.

Ik wens u nog vele succesvolle jaren toe.

Liefs,

Awisa
Awisa
04/02/2011
Beste Keshvar,

Bij deze bedank ik je voor de geweldige behandelingen. Mijn tijd bij jou is zeker nuttig geweest.
Ik leefde in een donkere herinnering uit het verleden, maar die is nu verdwenen en kan ik verder met het genieten van mijn leven. Ik zal jouw woorden altijd blijven onthouden.
Voor de rest raad ik jou aan bij iedereen in mijn omgeving.

Groeten,
Leila.
Leila
30/01/2011
lieve Keshvar,
Wat een prachtige web-site. Heel veel succes en plezier in je werk!
hartelijke groet,
Ellen
Ellen
17/01/2011
lieve Keshvar.

wat een prachtige site…als klant kun je er rustig verblijven: je wordt helder geïnformeerd over wat jij als therapeut te bieden hebt..en mocht ik als klant twijfelen dan trek je me met je prachtige gedichten over de streep…je laat enerzijds de schoonheid van het leven zien…en anderzijds de kwellingen van het gemis…
heel mooi…als ik mogelijke cliënten tegenkom zal ik ze zeker naar je verwijzen…met een gerust gevoel in mijn hart en een glimlach om mijn mond: ik weet dat zij in jou een boeiende, wijze, intelligente, humoristische en liefdevolle therapeut zullen vinden,

alle goeds,

Joke
Joke Goslinga
16/01/2011
Leive keshvar,

Gefeliciteerd met je prachtige site en schitterende gedichten.
Jouw professionele hulp, met passie en toewijding, heeft een positive rol gespeld in mijn leven.
Ik hoop dat via deze site meer mensen kennis mogen maken met je passie.
Heel veel succes toegewenst.

Veel liefs,
Maryam
Maryam
13/01/2011
Hoi Lieve Keshvar,
Stap voor stap kom je verder, iedere keer voorwaarts.
Zoveel ervaringen verder.. gegroeid
Heerlijk om je kennis, wijsheid, deskundigheid en ervaring beschikbaar te stellen voor een nog groter publiek. Behandelen op je eigen unieke manier en onder je eigen naam!
Wat een geluk voor diegenen die beslissen Keshvar Amight als therapeut te nemen.
Veel succes!
Aytul
Aytul Aydinhan
13/01/2011
Lieve Keshvar,

Wat een prachtige site en wat een mooi aanbod. Vol vertrouwen in je vermogen om je eigen onderneming te draaien en je verhaal te doen. Ik ben enorm trots op je.

Liefs,
Yvonne
Yvonne Caspers
12/01/2011
Lieve Keshvar,

Mooie site en prachtige gedichten. Ik had het ook niet anders verwacht. Het past bij je persoonlijkheid, professionaliteit, kennis en wijsheid als mens en als therapeute. Heel veel succes en plezier toegewens!

Veel liefs,

Devrim
Devrim
10/01/2011

Laat een bericht achter

*is verplicht
loading