• "The middle path is the way to wisdom."
 • “Let the beauty of what you love be what you do.”
 • "You wander from room to room. Hunting for the diamond necklace. That is already around your neck"
 • "If Light Is In Your Heart You Will Find Your Way Home.”
 • “If you are irritated by every rub, how will your mirror be polished?”
 • "I am the master of my fate I am the captain of my soul."
 • “Without suffering, there’s no happiness . No Mud , no Lotus “
 • "Appear as you are, Be as you appear."
 • “Be happy for this moment. This moment is your life.”

Relatietherapie

Spanningen en misverstanden tussen partners zijn heel normaal en meestal komen de partners er zelf op eigen kracht uit. Soms zijn problemen zo groot dat zij er zelf niet meer uitkomen en staan ze voor de keus om ofwel de relatie te beëindigen, ofwel hulp van buitenaf in te schakelen. Kiest u voor het laatste, dan kan relatietherapie waardevol zijn. U geefgt daarmee met behulp van een relatietherapeut in wie u vertrouwen heeft de relatie een nieuwe kans. Het kan ook zijn dat tijdens therapie de partners samen tot de conclusie komen dat het beter is om de relatie alsnog te beëindigen, of om een zogenaamde “proefscheiding” aan te gaan. In dat geval kan ik u begeleiden om dit proces zo respectvol en pijnloos mogelijk te laten verlopen. U kunt ook relatietherapie als middel gebruiken om meer liefde en verdieping in uw relatie te brengen. Verder kunt u ook denken aan hulp bij de onderstaande vragen:

 • Hoe kan ik beter communiceren met mijn partner?
 • Mijn partner en ik groeien uit elkaar,wat kan ik daaraan doen?
 • Mijn partner is vreemdgegaan, kunnen we hierna nog verder?
 • Wij krijgen  steeds maar weer ruzie. Hoe komen we daar uit?
 • Ik wil mijn relatie verbreken, maar is dat wel wat ik echt wil?
 • Ik voel me alleen in mijn relatie, hoe kan ik begrip van mijn partner hiervoor krijgen?

Samen met u en uw partner breng ik het probleem in kaart. Vervolgens gaan we tijdens de therapiesessies op zoek naar mogelijke oplossingen voor uw relationele problemen. Door het bieden van een sfeer van vertrouwen, krijgt u de mogelijkheid om naar elkaar te luisteren, met elkaar communiceren en meer begrip voor elkaar en elkaars gedrag te krijgen. Door inzicht in het probleem als een buitenstaander kunnen u en uw partner gaan zien hoe het probleem ontstaat en in stand gehouden wordt. Vervolgens kan er gekeken worden of u anders met elkaar om kunt gaan (bv. anders met elkaar communiceren) zodat de disfunctionerende patronen in uw relatie doorbroken kunnen worden. Als uw partner het moeilijk vindt om te kiezen voor relatietherapie, kunt u zelf kiezen voor individuele begeleiding. Dan kijk ik samen met u naar uw eigen gedrag en rol in uw relatie en mogelijke verandering daarin.

Huwelijkscounseling en echtpaar relatietherapie is mogelijk via skype voor mensen die  in andere landen wonen of mensen die in Nederland wonen, maar ver van mijn praktijk. Voor meer informatie neem   contact met mij via mijn e-mail adres: info@amigh.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Hv_oDRD9aHE

Contactmogelijkheden

In mijn praktijk

U kunt terecht in mijn praktijjk,
Bezoekadres: Hasebroekstraat 4, 3532 GL Utrecht
U krijgt een kennismakingsgesprek van 30 minuten gratis. Op basis van dit gesprek beslissen we samen of wij doorgaan met de behandeling of een advies waar u beter terecht kunt.Voor het maken van een afspraak kunt u via e-mail een aanvraag doen. U kunt ook telefonische contact opnemen .

Via Online

Consultatie, coaching en therapie kan ook via online. Waar in de wereld u ook bent u kunt als individu, echtpaar/familie via online therapie krijgen. U krijgt een kennismakingsgesprek van 30 minuten gratis.

Op basis van dit gesprek beslissen we samen of wij doorgaan met de behandeling of een advise waar u beter terecht kunt . Voor het maken van een afspraak via online kunt u via e-mail een aanvraag doen.

Betaalwijze

Sinds 2013 wordt relatie- en gezinstherapie niet meer vergoed vanuit het basispakket van uw ziektekostenverzekering. U kunt ervoor kiezen om de kosten zelf te betalen.

Kosten

Type Fee Duration
Intake gesprek € 165,- exc. BTW 75 minuten tot 90 minuten
Relatietherapie € 165,- exc. BTW 75 minuten tot 90 minuten

Eventuele afzegging van afspraken dient minimaal 48 uur van tevoren te gebeuren. Houdt u er rekening mee dat bij niet tijdig annuleren/wijzigen van een afspraak het volledige tarief in rekening kan worden gebracht.