“Houd me vast”

Deze twee- daagse workshop helpt je nieuw inzicht te krijgen en de middelen te vinden om het gevoel van veiligheid en intimiteit tussen jou en je partner te versterken. Deze workshop wordt ook in de vorm van een privé cursus van 8 bijeenkomsten gedaan. Het is ook mogelijk om de privé cursus via online te doen.

Houd  me vast Workshop

De ‘Houd me vast’ workshop is een gestructureerd en educatief programma die ontwikkeld is door Sue Johnson (samen met Les Greenberg). Deze workshop is gebaseerd op ‘Emotionally Focused Therapy’ (EFT), hechtingstheorie en het boek ‘Houd me vast’ van Sue Johnson.

Deze workshop leert je door middel van presentaties, persoonlijke oefeningen en gesprekken met je partner, je relatie beter te begrijpen en te verbeteren.

De focus bij EFT is het helpen van partners bij het beter begrijpen van elkaars diepste gevoelens die meestal verborgen, niet geuit of verkeerd begrepen worden.

Een relatie kan zowel de oorzaak van stress en pijn zijn als een bron van rust

en geluk. Door middel van EFT worden partners geholpen bij het leren omgaan met elkaars gevoelens, toenadering tot elkaar zoeken en elkaar op een meer liefdevolle en positieve manier te benaderen en zo dichter bij elkaar te komen.

Wat is EFT: http://www.iceeft.com/index.php/about-us/what-is-efthttp://www.iceeft.com/index.php/about-us/what-is-eft

Wat ga je leren ?

  • Het ontdekken van de onderliggende oorzaken van jullie gedrag en conflicten.
  • Het leren delen van jouw ware behoeften en verlangen met je partner.
  • Het leren communiceren op een manier dat jouw partner je kan begrijpen.
  • Het bereiken van een diepere emotionele connectie met je partner
  • Het herstellen van de emotionele en fysieke band met je partner.

Meer informatie over Emotionally Focused Therapy (EFT): Stichting EFT Nederland, International Centre for Excellence in EFT (ICEEFT), artikel over EFT.

Bekijk de video van Sue Johnson

Registreren

Informatie

Begeleiding

Het ‘Houd me vast weekend’ wordt gegeven door mevr. Keshvar Amigh, systeemtherapeut/relatietherapeut  en EFT therapeut en lid van de NVRG vereniging en EFT vereniging.

Wanneer? 

De cursus wordt georganiseerd bij aanmelding van minimaal 4 stellen.

Voor meer informatie over de volgende cursus, neem contact met mij op.

Waar:

Hasebroekstraat 4, 3525  Utrecht .

Nederland

Als je in een ander land woont en je hebt een groep van 4 tot 5 stellen en een geschikte plek voor het houden van de workshop dan kun je een aanvraag doen voor het houden van de workshop op de door jou gekozen plek.

Voor wie?

De workshop ‘Houd me vast’ is bedoeld voor stellen die een serieuze relatie hebben. Je kan getrouwd zijn, samen of apart wonen, jong of oud zijn. Het enige dat belangrijk is, is dat jullie beiden bereid zijn om stil te staan bij jullie relatie en aan het verbeteren en het versterken van jullie emotionele band willen werken. 

Voor wie niet?

De workshop is niet geschikt voor stellen die ernstige conflicten hebben of geen liefde meer voor elkaar voelen. Deze paren kunnen beter eerst relatietherapie nemen voordat ze aan deze workshop deelnemen.

Kosten

De kosten voor 2 dagen workshop voor stellen:

€ 295,00 per paar (inclusief lesmateriaal, koffie, thee en het boek ‘Houd me vast’). Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en een factuur. Je inschrijving is definitief als de betaling is ontvangen.