• "The middle path is the way to wisdom."
 • “Let the beauty of what you love be what you do.”
 • "You wander from room to room. Hunting for the diamond necklace. That is already around your neck"
 • "If Light Is In Your Heart You Will Find Your Way Home.”
 • “If you are irritated by every rub, how will your mirror be polished?”
 • "I am the master of my fate I am the captain of my soul."
 • “Without suffering, there’s no happiness . No Mud , no Lotus “
 • "Appear as you are, Be as you appear."
 • “Be happy for this moment. This moment is your life.”

Welkom

Welkom bij Transculturele Systeemtherapie en Coaching Amigh.

Iedereen heeft wel eens problemen of spanningen die het leven op een onaangename manier beïnvloeden. Het is normaal en het hoort bij het leven. Over het algemeen lukt het om daar zelf of met behulp van een familielid of een goed vriend-/vriendin een oplossing voor te vinden. Lukt het echter niet om er op eigen kracht uit te komen, dan kan deskundige hulp nodig zijn. Hulp waarbij u advies krijgt, behandeling of verwijzing naar een andere vorm van zorg.

Op deze website kunt u informatie vinden over de manier van behandelen zoals ik die hanteer. Ook staat hier veel standaardinformatie in.
Verder is er een aantal links naar websites van verenigingen waar u aanvullende informatie kunt vinden.

Lees alles rustig door. Mocht u toch nog vragen hebben of behoefte hebben aan meer uitleg over bepaalde zaken, dan kunt u contact opnemen met mij via de telefoon of e-mail.

Ik ben Keshvar Amigh

Over Keshvar Amigh KESHVAR AMIGH

Hoe kan ik u helpen?

Via Online

Consultatie, coaching en therapie kan ook via online. Waar in de wereld u ook bent u kunt als individu, echtpaar/familie via online therapie krijgen. U krijgt een kennismakingsgesprek van 30 minuten gratis. Op basis van dit gesprek beslissen we samen of wij doorgaan met de behandeling of waar u het best verder geholpen kunt worden.

Voor het maken van een afspraak via online kunt u via e-mail een aanvraag doen.

Workshops

 • Leven vanuit je veerkracht na immigratie

  Leven vanuit je veerkracht na immigratie

  In een eendaagse workshop krijg je de mogelijkheid om vanuit systeemtherapeutishe uitgangspunten inzicht te krijgen in de positie van jou als immigrant en de knelpunten waar je zowel als individu als gezin mee te maken krijgt in de nieuwe samenleving.

  In een eendaagse workshop krijg je de mogelijkheid om vanuit systeemtherapeutishe uitgangspunten inzicht te krijgen in de positie van jou als immigrant en de knelpunten waar je zowel als individ...

  Lees meer
 • “Houd me vast”

  “Houd me vast”

  Deze twee- daagse workshop helpt je nieuw inzicht te krijgen en de middelen te vinden om het gevoel van veiligheid en intimiteit tussen jou en je partner te versterken. Deze workshop wordt ook in de vorm van een privé cursus van 8 bijeenkomsten gedaan. Het is ook mogelijk om de privé cursus via online te doen.

  Lees meer